Válasszon ablakot körültekintően!

Csökkentse a fűtésszámláját, növelje a biztonságot, zárja ki a zajokat és kerülje el a cserével járó extra kiadásokat!

  • Mert Európa egyik legfejlettebb gépparkján készítik az ablakaik
  • Mert a legkorszerűbb technológiát alkalmazzák az ablakok gyártásánál
  • Mert stabil szakmai és anyagi háttérrel rendelkeznek
  • Mert a nyílászárókat megfizethető áron kínálják
  • Mert minden igényt ki tudnak elégíteni a nyílászárók terén, panelház, társasház, családi ház nyílászáró cserénél, de akár a passzívházak követelményeinek megfelel
  • Mert a határidők betartására nagy figyelmet fordítanak

A VEKA új színes, felületi fejlesztetése korszakalkotó jelentőségű: A SPECTRAL bevonatú nyílászárók egy rendkívüli technológia, ami korábban sehol máshol nem tapasztalt, páratlan tulajdonságokkal ruházza fel a nyílászáróinkat. A különleges dizájnon túl, rengeteg gyakorlati előnnyel is rendelkeznek:Különleges – selymes felület. Az ablakprofil ultramatt felszíne nem hétköznapi ingerekben részesíti az ember érzékszerveit. Ízléses színárnyalatai lágyan kényeztetik a szemünket, a kellemes tapintású felszínt megérinteni is élmény. A KNS termékei képesek nagy mértékben növelni az épület esztétikai és gazdasági értékét.

Ellenálló – rendkívüli tulajdonságokkal bír a tartósság tekintetében. A SPECTRAL bevonat a legstrapabíróbb bevonat, olyan képességekkel rendelkezik, mely korábban elképzelhetetlen volt műanyag nyílászáróknál. Kifejezetten ellenálló a fizikai behatásokkal szemben. az időjárás szélsőséges elemei is nehezen találnak fogást ezen a speciális felületen. Praktikus – gyakorlati használat során is számos előnyt tapasztalhatunk. Kiemelkedő szennyeződés taszító tulajdonsággal bír. Könnyű tisztán tartani, az ujjlenyomatok nem tapadnak meg rajta, nehezen szennyeződik, még a falfirkákkal szemben is ellenálló.

MŰANYAG ABLAKOK

MÉRETEZÉS

Standard és egyedi méretű műanyag ablakok, 5-6-7 légkamrás profilokkal.

PROFILOK ÉS VASALATOK

VEKA és Aluplast profilok, ROTO és MACO vasalatok.

ÜVEGEZÉS

2-3 rétegű üvegezéssel (víztiszta, csincsilla, savmart vagy katedrál), igény esetén biztonsági üvegezéssel is, 3-4mm vastag ragasztott üvegből.

 

SZÍNEK

Fehéren kívül még a következő színekben elérhetőek az ablakok: winchester, sötét tölgy, antracit, mahagóni, dió és aranytölgy és további színek a RAL színskálából.

Minőségi ablakokat szeretne?

ABLAK TÍPUSOK

VEKA

Első osztályú nyílászárók UV-álló és szín stabilizátorral ellátott keményített, ütésálló, felhasználó- és környezetbarát PVC profilokból. Egyszerű tisztántartásukat a gondosan megtervezett felületek, formák biztosítják.

Találja meg az Ön VEKA ablakát!

PROFINE CSOPORT

2003-ban jött létre azzal a céllal, hogy egy vállalaton belül fogja össze a három vezető nemzetközi márkát, ötvözve az évszázados tapasztalatot és minőséget (Kömmerling), a dinamizmussal (KBE) és az innovációval (Trocal).

Tudjon meg többet a Profine csoport termékeiről!

ALUPLAST

Az 1983 óta töretlen népszerűségű Aluplast IDEAL termékcsalád a mai napig a legnagyobb mennyiségben forgalmazott műanyag ablak-rendszer. 2009-óta forgalmazzák új, hőhídmentes technológiára épülő rendszereiket.

Válasszon ablakot az Aluplast termékeiből!

Spóroljon fűtésszámláján műanyag ablakkal!

nyílászáró_2

HASZNOS TIPPEK

  • Az ablak színe illeszkedjen az épület jellegéhez.
  • Méretét az építési rendelet szabályozhatja.
  • Az ütésálló PVC-ből készült többkamrás, acélmerevítéssel ellátott keretek a takarítást leszámítva gondozásmentesek.

Szívesen osztjuk meg több évtizedes tapasztalatunkat.