Veka ablak 2021-ben

veka

veka ablak

VEKA ABLAK A KNS-től! - Mit kell tudnod róluk?

A sztárséfek szerint, hogy a kiváló étel titka a minőségi alapanyagokban – is – rejlik. Ezt az eszmét tartjuk szem előtt mi is munkánk során: fokozott figyelmet szentelünk annak, hogy nyílászáróinkat válogatott alapanyagokból készítsüka legkorszerűbb technológiák használatával, beszállító partnereink pedig mind piacvezető társaságok a maguk műfajában. Stratégiai partnerünk a kizárólag „A” kategóriás, műanyag nyílászáró profilokat gyártó német VEKA, mely világszerte ismert kimagasló minőségéről. Üvegeink jelentős részét a PRESS GLASS szállítja termékeinkhez Európa meghatározó üveggyártójaként. Egyedülálló módon a világ két legnagyobb vasalatgyártóját is beszállítónkként tudhatjuk: nyílászáróinkat ROTO vagy MACO vasalattal egyaránt felszerelhetjük. Ahhoz, hogy ezekből a kiváló elemekből a legtöbbet hozzuk ki, a legmodernebb V-Perfect gyártási eljárást alkalmazzuk – mindezt Európa egyik legfejlettebb gyártósorán. Fedezze fel a KNS ablakokban és ajtókban rejlő lehetőségeket, melyekben páratlan módon harmonizál funkció, esztétikum és innováció

Miért a KNS?

 • Mert Európa legfejlettebb gépparkján készítjük termékeinket.
 • Mert válogatott beszállítók, minőségi alapanyagiból dolgozunk.
 • Mert a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk.
 • Mert termékeink több, mint 60%-át export piacokra szállítjuk.
 • Mert tapasztalt, lelkiismeretes, képzett szakemberekkel végezzük a feladatokat.
 • Mert stabil szakmai és anyagi háttérrel rendelkezünk.
 • Mert a határidők betartására nagy figyelmet fordítunk.
 • Mert átlagon felüli minőségű terméket adunk ki a kezünkből.
 • Mert minimálisak a garanciális ügyeink.
 • Mert a termékeinket elérhető áron kínáljuk.
 • Mert minden igényt ki tudunk elégíteni a sufnitól a passzív házig.
 • Mert számos egyedi megoldás található kínálatunkban.
 • Mert a megrendelőink elégedettsége nekünk a legfontosabb.
 • Mert valamennyi itt leírt előnyünk leellenőrizhető.

VEKA ABLAK TÍPUSOK

Revento

Belépő az „A” kategória világába. A KNS-nek köszönhetően mindenki számára elérhetővé válik a kiemelkedő minőség és magas technikai tartalom. A Revento ablak letisztult, klasszikus vonalaival, elegáns visszafogott megjelenést kölcsönöz a már meglévő épületeknek. A KNS termékeivel kapcsolatban szükségtelen tartania a gyenge minőségtől vagy a korai elhasználódástól. Önnek nem kell kompromisszumot kötnie az költséghatékonyság és minőség között. Az „A” kategóriás nyílászárókban a megnövelt falvastagság következtében a hegesztett profilsarkok szilárdsága a legerősebbek közé tartozik. Ennek különösen fontos szerepe van az egyre jobban terjedő, nagy tömegű háromrétegű üvegek teherhordásánál is. Az „A” osztályzású nyílászárók élettartama sokkal hosszabb, statikai tulajdonságaik kiemelkedőek.

Perfectline

A Perfectline profilcsalád további előnyei a 70 mm széles VEKA ablakok minőségi tulajdonságai mellett a megjelenés variálhatósága. Az Ön elképzelése alapján készítjük el ablakát. Gyakorlatilag Ön állíthatja össze milyen szárny- és tokprofilból készüljön el nyílászárója. Sík, szögletes szárnyprofil, szögletes tokkal? Vagy éppen lágyan ívelt tokot szeretne egyenes vonalú szárnnyal? Ha a gömbölyű formákat kedveli, választhat lekerekített szárnyú ablakot, lekerekített tokkal. Nálunk Ön dönt! Ezen kívül egy másik érdekes megoldásunk a csak belső oldalon színezett nyílászáróink! Ez azt jelenti, hogy ha beltérben szeretne színes ablakokat látni, nem szükséges – a drágább megoldást jelentő – mindkét oldalt színezett ablakokat gyártani, mint a legtöbb más gyártónál. Így az összeállítási lehetőségek szinte végtelenek. A KNS ablakok tökéletesen képesek harmonizálni otthona belső terével.

Softline 82 MD

A VEKA folyamatos, innovatív fejlesztéseinek eredményeként megszületett a nyílászárók legújabb generációja. A SOFTLINE 82 mm beépítési mélységű, középtömítéses (három gumis) nyílászáró rendszer, az egyik legkiforrottabb ablak és ajtó rendszer. Standard felszereltségként adjuk hozzá az U=0,5 hőszigetelő képességű háromrétegű, melegperemes üvegezést. A SOFTLINE 82-vel drasztikusan alacsony szinten tartható a otthonok, irodák és egyéb helységek nyári hűtési, illetve téli fűtési költsége. A kültéri zajterhelés is nagymértékben csökkenthető, így nyugodtabb körülmények teremthetőek az épületek belső terében.

 

A statikai képességgel kapcsolatban elég csupán, ha megszemléljük a SOFTLINE 82 metszetrajzait. V-Perfect-tel készített, robosztus acéllal erősített, megnövelt falvastagságú „A” kategóriás profilrendszer, könnyedén viseli a nagy felületű háromrétegű üvegek súlyát is. A SOFTLINE 82-t választva jelentős lépéseket tesz az energiahatékonyság növelése felé. A VEKA SOFTLINE 82 profilrendszere teljes értékű termékcsalád, gyártunk ablakot, bejárati ajtót valamint toló-bukó és emelő-toló szerkezeteket is.

VEKA PERFECTLINE-76MD

PERFECTLINE 76 MD

A VEKA PERFECTLINE 76 optimális alternatíva a régebbi és új generációs 80 mm szélesség feletti beépítési mélységű ablak rendszerek között. A VEKA PERFECTLINE 76 MD a mára kicsit korszerütlennek számító 70 mm rendszerek továbbgondolása, a célból, hogy legszigorúbb műszaki elvárásokat is képes legyen teljesíteni. Az újraélrtelmezett PERFECTLINE 76 MD, a legjobb értékű U=0,5 üvegezéssel szerelhető, középtömítéssel kiegészítve. A PERFECTLINE 76 MD optimális képességekkel rendelkező, kiemelkedő minőségű nyílászáró rendszer.

Forrás: KNS